«Pealtnägija» on väga edukalt tagasi

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader «Pealtnägija» algusest
Kaader «Pealtnägija» algusest Foto: Peeter Langovits

Taas ETV ekraanile naasnud «Pealtnägija» saavutas eesmärgi ning jõudis televiisori vaadatavuse edetabelis kümne parima hulka, maandudes esimesel nädalal kolmandale kohale, kogudes 241 000 vaatajat.

Viimase TNS Emori teleauditooriumi uuringu kohaselt kogus Kanal 2 tantsusaade «Tantsud tähtedega» veidi vähem vaatajaid kui eelmisel nädalal, ent jäädes sellega siiski esikohale - 361 000 silmapaari saateminuti kohta.

Teisele kohale maandus Kanal 2 «Võsareporter», mida vaatas 282 000 huvilist. Tabelisse mahtus veel teinegi avalik-õigusliku televisiooni sari «Õnne 13», mida eelmisel nädalal vaatas 239 000 inimest.

Kanal 2 huumorisaade «Ärapanija» tõusis koha võrra viiendaks, sellele järgnesid Kanal 2 nädalavahetuse uudistemagasin «Reporter +» ning sama kanali «Talendijaht».

Tabeli ainus TV3 saade komöödiasari «Vanad ja kobedad» tõusis kaheksandale kohale, meelitades teleri ette 185 000 huvilist.

Tõsielusari «Maamees otsib naist»  kogus 181 000 vaatajat saateminuti kohta ning «Reporter» 176 000, mahtudes veel viimasena kümne vaadatuima saate hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles