Imearst Albert Stepanjan suudab ära võtta kõiki sõltuvusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albert Stepanjan
Albert Stepanjan Foto: Ain Protsin/Postimees

Tänases TV3 saates «Eesti nõiad» tutvustati kuulsat nõida Albert Stepanjan, kes on tuntud eeskätt kui sõltuvushaigustest ravija – ta suudab vabastada alkoholismist, suitsetamisest ja liigsöömisest.

Temperamentne armeenlane ravib nii liigesevalusid kui lahendab armumuresid. Teda võib muuhulgas nimetada Eesti Kašpirovskiks, kelle hüpnotiseerijavõimeid on imetlenud tuhandepäine publik ja kelle erakliinikusse leiavad tee kunded nii Soomest kui Venemaalt.

Albert suutis esimest korda teise inimese hüpnoosi panna 17 aastaselt. Peale seda hakkas ta seda treenima, suutes transiseisundis inimesi panna isegi klaasikildudel käima. Hiljem pani klaasikildudel käima ka enda pooleaastase poja.

Albertit hakkas sügavamalt huvitama psühhokirurgia ning mees on teinud massi psühhotreeninguid näiteks neljal korral linnahalli täissaalile.

Stepanjan ise ütleb, et ta ei tee massaaži vaid et ta tegeleb kanalitega ning paneb vere ringlema. Enamasti ravib psüühilisi haigusi ning näiteks pärilikku suhkruhaigust ei saa ta ära võtta.

Moskvas rahvameditsiini ülikooli lõpetanud imearst loodab, et tema praegu 15-aastasest pojast saab psühholoog. Ka poeg ei välista isa jälgedes käimist.

Stepanjan usub, et ainult lapsed saavad olla hüpnoosiseisundis selgeltnägijad. Selgeltnägemisel läheb laps paar minutit ajas ette. Hüpnoosi seisundis lapsi saab saata nii tulevikku kui ka minevikku.

Kuigi psühhoteraapia tugineb usule ja usaldusele suutis mees üks kord ravida isegi koera kõhuvesitõbe. Stepanjan luges tugeva palve, et haigus kaoks ja järgmine päev oligi koer korras.

Järgmises nõiasaates tutvustatakse meile kaardimoor Laurat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles