Projekt: Elu24.ee otsib Aafrikast naist ja armastust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrika naised
Aafrika naised Foto: AP / Scanpix

Elu24.ee toimetuse mees- kui ka naisliikmed on viimasel ajal saanud kirju, milles Aafrika kaunitarid soovivad tutvust sobitada. Meespere otsustas väljakutse vastu võtta ja hakkame võimalike iludustega kirjavahetust pidama.

Kas armastus lööb lõkkele ja näitsik Aafrikast leiab Eestist partneri, selgub ehk juba mõne kuu jooksul.

Esimene kiri Aafrikast

Tere, minu nimi on Joy ja ma olen noor ja ilus tüdruk Aafrikast, kes on täis armastust. Ma olen ka romantiline ja ma nägin sinu ankeeti ja ma armastasin seda. Ma arvan, et võiksime koos olla. Ma tahaks, et sa mulle kirjutad aadressil …..@yahoo.com.

Palun kasuta enda e-maili ja võta minuga otse ühendust. Ma näitan sulle ka enda pilti ja sa saad minust rohkem teada.

Aitäh, et sa minust aru saad,

Joy

Esimene kiri meilt

Tere Joy!

Sinu kiri tundub huvitav ja vahva. Olen reisihimuline ja paaril korral Aafrikat külastanud. See on vahva koht ja mulle väga meeldivad sealsed inimesed ning puhkused on seni olnud ideaalsed.

Seetõttu tundub mulle sinuga tutvumine igati mõistlik ja sooviksin sinust rohkem teada saada. Kui saad, kirjelda ennast järgmises kirjas veidi rohkem ja võimalusel saada ka enda pilt.

Mina olen 25-aastane ja töötan Eesti vahvaimas meediaettevõttes. Mulle meeldib reisida ja jalgpalli mängida.

Kõike paremat,

Elu

---

Kas lähiajal võib oodata järgmist kirja? Mis on näitsiku edasised plaanid ja mida soovitaksite sellisele kaunitarile kirjutada Teie? Andke teada seda uudist kommenteerides!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles