Elu24.ee armastus Aafrikast: neiu avas ja näitas ennast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie kaunitari pilt
Meie kaunitari pilt Foto: Internet

Elu24 meespere jätkab endale Aafrikast naise otsimist. Juba esimese kirjaga läks õnneks, sest meie võimalik tulevane andis endast uuesti märku ja saatis vastukirja.

Loe esimest kirjavahetust siit.

Tänase kirjavahetusega võid tutvuda selles uudises. Kas armuleek on löönud lõkkele või pole Eesti meestel lootustki? Kas neiu kurb minevik võib suhtele saatuslikuks saada? Kas on ilus neiu või jah? Anna oma arvamusest teada seda uudist kommenteerides!

Kiri Temalt

Tere Kallim!

Mul on hea meel sinu kirjale vastata. Kuidas sul täna läheb? Minul oli siin Senegalis Dakaris väga lahe.

Minu nimi on Joy Apia ja ma olen 23-aastane tüdruk, kes on pärit Elevandiluurannikult, mis asub Lääne-Aafrikas. Praegu elan ma põgenikuna Dakaris – seda kodusõja pärast, mis minu kodumaal toimub.

Minu kadunud isa on doktor Livia Apia, kes oli endise riigijuhi isiklik nõuandja ja seetõttu ründasid mässulised meie maja kohe alguses. Ellu jäin vaid mina ja ma suutsin pääseda Senegali.

Ma sooviksin sinust rohkem teada saada – mis sulle meeldib ja ei meeldi. Sinu hobid ja mida sa praegu teed.

Minu hobideks on lugemine ja muusikavideote vaatamine ning rannas käimine koos sõpradega. Lisaks meeldib mulle käia loomaaias ja teha asju, mis rõõmu ja õnne annavad.

Ma räägin endast järgmises kirjas pikemalt.

Loodan sinust varsti kuulda,

Joy

Meie vastus

Tere Joy!

Minul läheb väga vahvalt ja nautisin toredat nädalalõppu – külastasin mitut pidu ja veetsin sõpradega huvitavalt aega. Nüüd olen aga taas tööl.

Sinu jutustatu kõlab väga õudselt, kuid ma imetlen sinu suutlikkust endiselt elust rõõmu tunda – sa oled väga tubli! Loodetavasti jõutakse su kodumaal rahuni ja sa saad koju naasta. Sõda on kole ja maailm oleks parem, kui selliseid sündmusi poleks. Pea vastu.

Sinu hobid on minu omadega sarnased – mullegi meeldib lugeda ja sõpradega aega veeta. Kuid ma olen ka reisihull ja planeerin praegu järgmise aasta sõite, sest puhkuse ajal on hea kodust kaugemale minna ja maailma avastada. Ehk sõidan isegi Aafrikasse sinule külla!

Samuti vaatan ja mängin jalgpalli, mis on minu arvates maailma parim spordiala.

Tuleb tunnistada, et soovin sinust iga päevaga üha rohkem teada, sest tundub väga huvitav ja sinu pilt oli samuti imeilus.

Jällekuulmiseni!

Sinu Elu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles