Eesti geinoor õpetab kapist välja tulemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Ago annab oma blogis soovitusi, kuidas valutult kapist välja tulla
19-aastane Ago annab oma blogis soovitusi, kuidas valutult kapist välja tulla Foto: Erakogu
19-aastane Ago postitas oma blogisse kümne minuti pikkuse video, milles jagab näpunäited, kuidas oleks kõige parem vanematele oma homoseksuaalsusest teatada.

Näiteks hoiatab geinoormees videos, et vanematele on lapse homoseksuaalsusest kuulmine suur šokk ning nad võivad seepeale halbu asju öelda või järeltulija koguni kodust välja visata.

Seetõttu leiab Ago, et oma orientatsioonist võiks rääkida alles siis, kui kool läbi ja isiklik töökoht olemas, kuna siis ei sõltu noor enam vanemate otsustest.

Kindlasti tuleks vanematele rõhutada, et oled endaga rahul ega süüdista neid millegi valesti tegemises, soovitab noormees.

Ago räägib ka, et ta ise tunnistas homoseksuaalsust 17-aastaselt oma emale. Mõni aeg hiljem taipasid tema orientatsiooni ka lähimad sõbrad ja sugulased, kuna noormees hakkas oma sünnipäeval purju jäädes meestega tantsima.

Viimasena kuulis asjast isa, kel poja homoseksuaalsusest kuuldes Ago sõnade järgi «karp lahti jäi».

Vaata Ago videot YouTube’ist või tema blogist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles