Raskemuusika sõbrad saavad uue festivali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Deceased Dreams.
Ansambel Deceased Dreams. Foto: Maiken Staak

Sel laupäeval näeb Tallinnas rokiklubis Tapper ilmavalgust uus festival Death Attack, kus esinevad sellised metalbändid nagu näiteks Still Haunts Me, Nihilistikrypt, Urt, Deceased Dreams.


Festivali korraldaja, ansambli Deceased Dreams bassimängija Alari Varmanni sõnul on uue ürituse idee selline, mida Eestis veel rakendatud ei ole. «Esinejate hulgas on palju erinevate stiilide esindajaid, aga neid kõiki ühendab üks asi: nad kuuluvad metalmuusika žanrite alla,» selgitas ta.



Varmann on kindel, et festivali saadab menu ja et see ei jää vaid ühekordseks ürituseks. «Tahaks juba aprillis järgmise peo korraldada,» sõnas ta.



Samuti leidis ta enda sõnul ürituse korraldamiseks parima paiga. «Tapper on väga jõudsasti käima läinud,» leidis ta. «See on selle pärast, et neil käis septembris avamispeol esinemas ansambel Vader, mis on üks maailma juhtivaid death metal’i bände.»



Festival algab kell 18 ning kuni kella 23ni vanusepiirangut ei ole. 18.30 astub lavale Marko Atso poja bänd Kere Luu ja kuni kella 23ni näevad noored vähemalt viit bändi. Kell 23 peavad aga alaealised lahkuma.



Klubi Tapper asub Tallinnas Pärnu mnt 158g.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles