Unistuste Bändi esimesed pillimehed on selgunud

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste Bänd 2006 - Kallervo Karu, Tomi Rahula, DJ Critikal, Elmar Liitmaa ja Lenna Kuurmaa (pildi taga Raul Vaigla)
Unistuste Bänd 2006 - Kallervo Karu, Tomi Rahula, DJ Critikal, Elmar Liitmaa ja Lenna Kuurmaa (pildi taga Raul Vaigla) Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

R2 Aastahiti auhinnagalal esineva Unistuste Bändi kaks esimest liiget on Mihkel Mõttus (Bedwetters) ja Siim Usin (Paradise Crew). Sel nädalal valivad raadiokuulajad Unistuste Bändi klahvpillimängijat ja trummarit.

«Vau! Loodan, et see kogemus õpetab mind,» rõõmustab Bedwettersi kitarrist Mihkel Mõttus Unistuste Bändi liikmeks saamise üle ja lisab, et nad ei kavatse Aastahitilt tühjade kätega lahkuda: «Meie fännid aitasid meil koguda kümneid miljoneid hääli MTV Euroopa Muusikaauhinna võitmiseks kogu Euroopa aasta uute tegijate vastu, seega Eestis R2 Aastahiti võitmine ei tohiks nii lojaalsete fännide puhul keeruline olla.»

Raadio 2 kuulajad said eelmise nädala jooksul raadio veebilehel hääletada oma lemmikpillimeeste poolt. Mihkel Mõttus kogus kõige suurema toetuse kitarristide ja Siim Usin basskitarristide arvestuses.

Kitarristidest järgnesid Mõttusele Kid (HnD), Taavi Langi (Brides In Bloom, Vanilla Ninja), Elmar Liitmaa (Terminaator), Kristjan Kaasik (Paradise Crew) ja Martin Jürman (Smilers).

Basskitarristidest kogusid palju hääli Henno Kelp (Terminaator), Raul Vaigla (Ultima Thule, Dagö), Kaspar Koppel (Bedwetters), Danel Pandre (The Sun) ja Madis «Tursk» Aesma (Ans. Andur, Köök).

Käesoleval nädalal valivad muusikahuvilised Unistuste Bändi klahvpillimängija ja trummari omal valikul. Hääletamine kestab pühapäeva õhtuni.

Järgmisel nädalal valitakse ansamblisse mõne muu instrumendi mängija – millise täpsemalt, seda otsustavad inimesed. Viimane liige, laulja, selgub 17. detsembril. Unistuste Bänd esineb 3. jaanuaril 2008 toimuval R2 Aastahiti galakotserdil, kus selguvad aasta parimad laulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles