Giorgio Armani 21 nõuannet meestele

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Giorgio Armani
Moelooja Giorgio Armani Foto: Reuters

Moelooja Giorgio Armani annab meestele 21 nõuannet, kuidas stiilne olla, saavutada kõrget enesehinnangut ning leida tee eduni, kirjutab Timesonline.

1. Jalanõud peavad kvaliteetsed olema.

2. Töö ja eraelu tasakaalus hoidmine on iga mehe edu võti. Olen pühendanud oma elu karjääritegemisse. Kui saaksin teise võimaluse, teeksin asju pisut teisiti.

3. Tumesinine värv salendab kõige paremini.

4. Kõige stiilsemad on need mehed, kes suudavad jätta kergelt hooletu mulje nagu poleks oma riietusega eriti vaeva näinud. Mood on osa eneseväljendusest. Usun, et kui inimene suudab oma riietumisstiililt iseendaks jääda, ei saa teda kuidagi moekatastroofiks pidada.

5. Kui olete ülisportliku kehaehitusega, soovitaksin kaaluda rätsepalt tellitud riiete soetamist.

6. Öeldakse, et näen 20 aastat noorem välja kui tegelikult olen. Mis mu nooruslikkuse saladuseks on? Osaliselt on see muidugi pärilik. Kui mu ema 90-aastaselt ära suri nägi ta välja nagu 65.

Loodan, et ise näen 90selt sama hea välja. Paljus on see kinni ka harjumustes: minge normaalsel ajal magama, ärge alkoholi tarbimisega liialdage ning lõpetage suitsetamine. Õppige kuulama oma sisehäält.

7. Alati ei saa seda, mida tahad nagu Mick Jagger laulis. Aktsepteerige ennast sellisena nagu olete ning katsuge sellest maksimumi võtta. Ärge üritage muuta asju, mis ei ole teie võimuses.

8. Selleks, et mees seksikas välja näeks, peab olema enesekindel. Seksikus sõltub inimese suhtumisest ja tema füüsiliselt vormist.

9. 50-aastaseni ei pööranud ma tähelepanu oma füüsilise vormile. Siis ütles üks sõber, et peaksin seda tegema. Nüüd treenin iga päev tunnikese jõusaalis. Sport tõstab tuju ja hoiab terasena. Liikumine aitab keskenduda ning oma kehas ennast hästi tunda.

10. Mõned meesnäitlejad näevad alati head välja. Minu jaoks jääb Cary Grant alati tõeliseks meheks: tal õnnestub ülikonnas hea välja näha ka siis, kui põgeneb põllul teda jälitava lennuki eest.

Minu sõbral George Clooney’l on ka see omadus. Ta näeb alati suurepärane välja ükskõik, mis tal ka seljas poleks. Olen meelitatud, et ta on otsustanud minu loomingut kanda.

11. Mehe riietumise aluseks on õige pintsak. Alati tehke kindlaks, et tunnete ennast selles mugavalt ja enesekindlalt. Kõige esimesena valitakse pintsak, seejärel tuleb ülejäänud riietus.

12. Kvaliteetsed ja hästiistuvad rõivad aitavad sul tunda ennast kindlalt ning parandada sinu sooritusi.

13. Maine võib teinekord lausa aheldavalt mõjuda. Parem on alati midagi uut katsetada ja inimesi põnevuses hoida.

14. Oled võimeline enamaks kui arvad. Mu äripartner suri 1985. aastal. Paljud arvasid, et nüüd sulgen ka firma. Selle asemel õppisin töö selgeks. Kunagi ei tohi ennast alahinnata.

15. Must ülikond, valge triiksärk ja must lips kõlavad küll klišeena, kuid samas näeb iga mees selles alati hea välja.

16. Valige neutraalsete toonidega rõivad, sest need peavad moetrendide muutumisele kõige paremini vastu.

17. Tänapäeval teevad just aksessuaarid mehest mehe. Tuleb investeerida kvaliteetsetesse jalanõudesse, vöödesse, õlakottidesse ja lipsudesse. Sedasi on võimalik üha uusi kombinatsioone luua.

Kõige olulisem meeste aksessuaar on käekell – see ütleb väga palju omaniku kohta.

18. Hästivalitud parfüüm võib samuti teist kustumatu mulje jätta. See on esimene asi, mida tähele pannakse kui ruumi sisenete ning viimane asi kui lahkute.

19. Mehel peab olema julgust jääda truuks oma tõekspidamistele.

20. Mul on rõõm, et tänapäeval tahavad mehed elegantsed välja näha. Minu jaoks olid need rasked ajad kui grunge moes oli. Elegantsus on ajatu look’i võtmesõna. Stiilsus on minu jaoks olulisem kui mööduvad trendid.

21. Ükskõik kuidas ma ka ei püüaks, ei suuda ma kunagi Sam Jacksonit veenda, et ta üritustele ilma peakatteta tuleks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles