Äge pidu: rokiklubi «Tapper» avas uksed

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rockiklubi "Tapper" ametlik avamine, 09.10.2008
Rockiklubi "Tapper" ametlik avamine, 09.10.2008 Foto: Photo Factory
Reedel, 9. jaanuaril avas uksed uhiuus rokiklubi «Tapper». Kuigi klubi on sisse õnnistatud juba mõni kuu tagasi ning peetud ka mõned suuremad peodki, toimus suurejooneline klubi avapauk alles möödunud nädalavahetusel.

Enne suuremat möllu pajatas «Tapperi» meeskonnapealik külalistele maja arenguplaanidest, tutvustati ruume ja pakuti loomulikult ka väikest suupistet ning tervitusnapsu.

Pärast seda avati uksed ka tavapublikule ning algas juba tihedam eeskava. Ohjad võttis enda kätte Genka, kes juhatas sisse esimesed artistid ja kelle taktikepi all möödus ka kogu ülejäänud õhtu.

Rahvas nägi, kuidas tehti kehamaalinguid katmata inimlõuendile. Tutvustati tapri ja teiste sõjakirveste kasutustehnikaid. Toimus akustiline kava Artur Rassmanni ja Roland Koskineni esituses. Peaesinejaks suurel laval oli Misfitside tribuutbänd «Astro Zombies».

Äge pidu kestis varaste hommikutundideni ning muusikat valis Tapper isiklikult.

Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles