Tantsusaate võitsid Koit Toome ja Kerttu Tänav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 5.saates
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 5.saates Foto: Artur Sadovski

Tänavuse tantsusaate võitsid Koit Toome ja Kerttu Tänav, kes alistasid tänu publikult saadud häältele Luisa Värki ja Martin Parmase.

Koit Toome ja Kerttu Tänav teenisid kohtunikelt 112 punkti ning Luisa Värki ja Martin Parmase saagiks oli 114 punkti. Publik eelistas aga Koitu ja Kerttu, kes napsasid ka võidu!

«Mul on nii hea meel ja tahaks nii paljusid inimesi tänada. Sain Kerttuga tuttavaks. Nii hea meel on, et osalesin, suurepärane seiklus, see on olnud super,» kirjeldas Koit. «Soovitan sellest võimalusest kinni võtta kõigil – see on raske ja karm, kuid seda väärt.»

«Hea tunne on ja eriti hea, et üle miljoni kogusime heategevuseks,» nentis Martin Parmas.

Saade «Tantsud tähtedega» kogus Eesti liikumispuuetega laste heaks tänavu üle miljoni krooni, kusjuures üks inimene annetas täna õhtul laste heaks 32 000 krooni!

Luisa Värk ja Martin Parmas (kolmas tants)

Esimesena tormas lavale Martin, kuid kohe järgnes Luisa, kes hakkas Martinile laulma: «Martin, mulle õpeta, kuidas saaks kord minust tantsija, sest on vallanud mind džässirütm ning see võluv muusika.» Seda kõike tehti tantsides.

Pärast kahte salmi jätkati tantsuga ja laulu võttis üle Mart Sander.

Tantsu lõppedes aplodeeris publik maruliselt.

«Kõik oli väga hästi, kuid raske on hinnata, kes on parim paar,» hindas Jüri Nael. «Teie show oli samasugune eelmisega, kuid läksite veidi kaugemale ja mulle meeldis väga see algus. Üllatasite positiivselt.»

«Ootasin midagi teistsugust, kuid tuli samalaadiline,» lisas Merle Klandorf. «Kuid numbrina see etteaste meeldis.»

Hinded: Ants Tael (10 punkti), Jaanika Mölder (10 punkti), Jüri Nael (10 punkti), Merle Klandorf (10 punkti). See voor 40 punkti, kokku 114 punkti.

Koit Toome ja Kerttu Tänav (kolmas tants)

Koidu ja Kerttu showtantsu alguses hakkas Koit laulma ja jätkas seda päris pikalt ning ka esimeste tantsusammude ajal.

Edasi jätkati aga tuntud Eesti rütmides – Koit keerutas ja lennutas neidu. Seejärel hakkas paar aga rokkima ja lõpuks hüppas Kerttu Koidule sülle.

«Jätan reeglid kõrvale – tahtnuks laulu ajal tantsu näha,» alustas Ants Tael. «Edasi läks nagu ikka – kena lahtiriietumine, kuid natuke jäi pooleli, number oli vist lühike. Emotsioone jätkus.»

«Emotsioone jätkus tõesti ja olete terve sarja vältel pakkunud meeletut show’d, mis jätkub praegu,» lisas Jaanika Mölder. «Kerttu, tubli, et sa rohkem lahti ei riietunud.»

Hinded: Ants Tael (9 punkti), Jaanika Mölder (10 punkti), Jüri Nael (9 punkti), Merle Klandorf (10 punkti). See voor 38 punkti, kokku 112 punkti.

Luisa Värk ja Martin Parmas (teine tants)

Luisa ja Martin alustasid tantsu juba trepil ning liikusid ideaalses rütmis ja ühtsuses. Selline koostöö kestis läbi tantsu ja Mart Sander pidi samuti tunnistama, et samba oli särav.

«Väga ilus ja vaba esitus, igasugune kramp oli kadunud,» sõnas Ants Tael. «Mis puutub tantsu, siis kõigi erinevate rütmidega tulite ilusasti toime. Tants oli emotsionaalne.»

«Öeldakse, et eestlased on tuim rahvas. Luisa tants on aga mõnusalt särtsakas – oled teinud peadpööritava arengu,» hindas Jaanika Mölder.

Hinded: Ants Tael (10 punkti), Jaanika Mölder (10 punkti), Jüri Nael (9 punkti), Merle Klandorf (10 punkti). See voor 40 punkti, kokku 74 punkti.

Koit Toome ja Kerttu Tänav (teine tants)

Koidu ja Kerttu teine tants oli juba vana ja tuttav palmisaarel toimuv samba. Isegi esinemiskostüümid olid vanad. Samas tants oli hoogne ja publik tänas neid päris tubli aplausiga.

«Kui tuua rekvisiite sisse, siis võiks pikemalt kasutada,» arvas Jüri Nael. «Mis on teid finaali toonud? Kas Merle oskab mind aidata?»

«Sambas on sinust palju latinisti, Kerttu,» kiitis Merle Klandorf. «Tänane samba oli musikaalselt hästi esitatud.»

Hinded: Ants Tael (10 punkti), Jaanika Mölder (10 punkti), Jüri Nael (9 punkti), Merle Klandorf (10 punkti). See voor 39 punkti, kokku 74 punkti.

Luisa Värk ja Martin Parmas (esimene tants)

Luisa ja Martini fokstrot algas aeglaselt ning neiu jalutas tantsupõrandal rohelise vihmavarjuga.

Nende esimesed tantsusammud meelitasid aga publikult välja aplausi, mis tantsu jooksul veel mitmel korral kordus.

«Mulle tundub, et ootamine ajas teid närvi ja tundus veidike rabe,» ütles Jüri Nael. «Kui viite lavale rekvisiite, siis koristage praht ära. Tantsu oli ehk natuke vähe ja lõpupoosid valgusid laiali.»

«Kogu saate jooksul olete arenenud, kuid oleks tahtnud näha laugemat ja sujuvamat sammu,» sõnas Merle Klandorf. «Kiirusta aeglasemalt – kas täpselt muusikas või natuke tagapool.»

Hinded: Ants Tael (9 punkti), Jaanika Mölder (9 punkti), Jüri Nael (7 punkti), Merle Klandorf (9 punkti). Kokku 34 punkti.

Koit Toome ja Kerttu Tänav (esimene tants)

Koit ja Kerttu alistasid kvikstepiga ja pakkusid vahvalt kiire ning energilise etteaste.

«Avalöök oli kena, arvan, et väga mõnus kvikstep,» hindas Ants Tael. «Oleks nagu midagi varem näinud. Tantsuvõte kippus lagunema, kuid pole viga. Rõõmsamaid jalgu oleks tahtnud näha. Kõva areng on toimunud.»

«Koit, sa korra nagu ehmusid, kuid lavale tulek oli tõsiselt pealetükkiv – pimestasite meid oma julgusega,» sõnas Jaanika Mölder. «Ühe komistuse siiski leidsin.»

Hinded: Ants Tael (9 punkti), Jaanika Mölder (9 punkti), Jüri Nael (8 punkti), Merle Klandorf (9 punkti). Kokku 35 punkti.

Enne saadet

Täna tantsivad mõlemad paarid kolm tantsu: ühe standard- ja ühe ladina-ameerika tantsu ning vabakavana showtantsu.

Koit Toome kaks esimest tantsu on kvikstepp ja samba. Luisa Värk püüab vaatajaid peibutada fokstroti ja sambaga.

Lisaks tulevad tantsupõrandale kõik ülejäänud saates osalenud paarid ja nemad esitavad ühe tantsu.

Homme vastab meie lugejate küsimustele aga Koit Toome, kui soovid midagi küsida, vajuta siia. Luisa Värgil polnud tiheda töökava tõttu kahjuks aega küsimustele vastata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles