Ekspert: tantsusaate kolmas hooaeg võiks tuua muutusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 6.saates
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 6.saates Foto: Artur Sadovski
Tantsuklubi STEP (www.tantsukool.ee) juht Peeter Masing hindab saatesarjas «Tantsud Tähtedega» tantsinud kuulsusi.

«Tantsud, mida nägime, ei toonud tantsuoskuse hindajale midagi uut. Ajalugu oli selleks ajaks tehtud.

Luisa ja Martin olid panustanud oma tantsuoskuse peale, sest Martini õpetuskogemuse eelist teadsid ju mõlemad võistlevad pooled.

Koit ja Kertu panustasid nii oskuse kui publiku peale. Nende lustakas ja rõõmsameelne show pidi minetama publiku huvi tantsutehnika vastu ja ootuspäraselt nii läkski.

Kes väärib võitu ja miks, on võistluse definitsiooni küsimus. Kui tegemist olnuks spordivõistlusega, otsustanuks võitjad žürii. Oli teada, et kohtunike roll oli tantsuoskuse mõju tähtsustamine.

Minu 28. oktoobri kommentaaris esitatud küsimus: «Millise valemi järgi selgitataks publiku ja kohtunike arvamuse summa?» on seni vastuseta. Kuni vastust pole, arvan, et seda teeb tema. Kes on see salapärane, «tema», selle võiks välja uurida mõni ajakirjanik.

Arvan, et ta on võrreldav pankuriga «Võta või jäta» saatest. Allakirjutanu jaoks pole tähtsust nimel vaid tema tööülesandel. Kuivõrd tema otsused võisid olla heategevate telefonikõnede arvu suurendamiseks, võib heatahtlik vaataja teda ka heategijaks nimetada.

Lisada siin juurde, et Koidu samba bounce oli veidi kesine nagu ka neljandal oktoobril või, et Luisa aeglases fokstrotis puudusid aeglased sammud, oleks vee sogamine tühjaks püütud tiigis.

«Tantsud tähtedega» saate parima tantsukvaliteediga paar sai teise koha.

Martin Parmas on saanud endale kahel järjestikusel aastal musikaalsed ja töökad õpilased ning sellise reklaami, millest võiks unistada väga head tantsupedagoogid, kelletaolisi Eestis on rohkem kui kaheksa.

Üldkultuuriliselt oli saade igati positiivne. Saate kolmas hooaeg võiks endaga siiski kaasa tuua uuendusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles