Heimar Lenk: Evelin, ärge enam kaalus alla võtke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Mihkel Maripuu

Presidendiproua Evelin Ilves on aastaga esimese leedi rolli sisse elanud, arvavad nii lustlikuma kui ka tõsisema lähenemisega asjatundjad.

Seltskonnaajakirja juht Anu Saagim kõrvutab proua Ilvest lausa Jackie Kennedyga, meluedetabelisaate juht Heimar Lenk aga soovitab meie esileedil kaalujälgimisega piiri pidada, kirjutas SL Õhtuleht.

«Õige naine ei tohiks olla piitspeenike,« arvab telesaatejuht ja poliitik Heimar Lenk ning tema arvates on Evelin Ilves saavutanud ideaalkaalu, mille juurde peaks püsima jääma.

«Ärge kiruge vaest Evelin Ilvest, tuleks pigem uhkust tunda ja oma ilusse võiks ta veelgi investeerida,» arvas seltskonnaajakirja Just! peatoimetaja Anu Saagim.

«Eestlased on justkui matsirahvas, kes kade, kui kellelgi hästi läheb,» lisas ta.

Suhtekorraldaja Ivo Rull ei taha aga lõppevat aastat pelgalt proua Ilvese aastaks nimetada, sest tööga on tema arust hästi hakkama saanud ka riigipea.

«Arvan, et ükski valija pole pettunud,» sõnas Rull.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles