Uue «pealtnägija» esimene töökoht oli homobaar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roald Johannson
Roald Johannson Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Vahur Kersna eemalolek «Pealtnägijast» on lasknud Mihkel Kärmase kõrval uueks staariks kerkida saate kaasautoril Roald Johannsonil.

Paljudele televaatajatele on meelde jäänud tema üliemotsionaalne reportaaž Narva piiripunkti mitmepäevasest sabast, kus ta koos rekkajuhtidega tüütuseni igavat ja tingimuste poolest koledat elu elas, kirjutab Naisteleht.

 

Roaldi karjäär on teinud ohtralt pöördeid ja tema esimene töökoht polnud mitte ajakirjanduses, vaid hoopis homobaaris X, kus ta töötas

baarmenina.

 

«See oli huvitav kogemus, aga pärast lihtsalt tuli parem pakkumine. Pealegi olid seal kehvad töötingimused: suitsuhais, ventilatsiooni polnud. Süda puperdas seepärast igal õhtul,» meenutas mees.

 

Siis tuli itaalia restorani kord ja sealt edasi juba uudisteagentuur ETA, kus ta andis sõrme ajakirjandusele. Vahepeal sai ka kõrgkool lõpetatud.

 

Telesaatejuhi ambitsiooni tal enne ETAst «Aktuaalsesse kaamerasse» suundumist ei olnud, selle asemel külastas teda aeg-ajalt hoopis plaan näitlejaks õppida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles