Victoria Beckham: ma oskan laulda küll!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Reuters / Scanpix

Lauljatar Victoria Beckham astus hiljutises sõnavõtus oma vokaalsete võimete kaitseks välja, kinnitades, et oskab tõepoolest laulda.

Vürtsitüdruk Beckhami on palju kritiseeritud tema väikeste soolo-osade pärast mõnedes ansambli taasühinemistuuri lauludes, vahendab Digitalspy.

«Ma ei ole küll Mariah Carey, aga ma oskan siiski laulda,» ütles Beckham ajakirja Elle USA väljaandele antud intervjuus.

«Kohe algusest peale oli ilmselge, et minust ei saa kunagi parimat lauljat, parimat tantsijat või parimat näitlejatari. See poleks olnud loomulik. Teate, kui päris aus olla, pole ma kunagi üheski asjas hiilgav olnud,» lisas lauljatar, kes paljastas, et nõustus taasühinemisturneel osalema, et ta kolm väikest last võiksid teda laval esinemas näha.

«Ma tahtsin, et mu lapsed näeksid, et emme on popstaar. See oli nende jaoks viimane võimalus olla karjuvas rahvahulga,s kes kõik Spice Girlsile kaasa elavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles