Maarja-Liisile helistavad hingeldavad öised tülitajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Star Management

Lauljanna Maarja-Liis Ilus tunnistas Kanal 2e saates «Üks päev», et mõnikord helistavad talle keset ööd inimesed, kes mõnda aega lihtsalt torusse hingeldavad ja siis ühenduse katkestavad.

Maarja-Liis Ilus alustab päeva hommikusöögiga oma kodus Kadriorus ja söögiks on see, mida neiu külmkapist leiab. Kohvi ta hommikul ei joo.

Neiu sõnul soovis ta koju kindlasti kaminat ja tänu naabrimehe lahkusele saigi see teoks, sest mees lubas korstna läbi enda rõdu ehitada.

Samuti on korteris avar köök-tuba. Maarja-Liisi sõnul on see parim lahendus, sest kõik külalised kogunevad niigi pliidi ja külmkapi lähedusse.

«Mulle meeldib avarus ja valgust on ka palju,» lisas ta.

Seejärel läks ta koeraga jalutama – koeral on isegi väikesed helkuritega kummikud, kuid neid ta ei kanna, sest inimesed hakkavad kutsa üle naerma.

Tagasi koju jõudes pannakse koer vanni, et ta puhtaks küürida.

Siis läks Maarja-Liis proovi ja jättis koera kodu valvama. Proovis oli kohal ka uus klaverimängija, keda lauljanna polnudki varem kohanud.

«Eks näis, mis sa suudad,» sõnas ta talle.

Proovi lõppedes ei osanud neiu öelda, kas kõik läks hästi, sest paljud lood jäid tegelikult tegemata, kuid kurta polnud ka mõtet.

Pärast bändiproovi läks Maarja-Liis telemajja saate salvestusele, kuid jäi sinna tunnikese hiljaks. Seal laulis ta koos superstaari saatest tuntud Taaviga, kellele ta ka pöialt hoidis.

Saate lõpuks oli kell juba 18 läbi, kuid neiu oli söönud vaid ühe muna – selle hommikuse.

Nii suunduski ta toidupoodi, kus ta kohtus Jassi Zahharoviga. Seal helistas talle ka trenni lõpetanud Hanna-Liina Võsa ja Maarja-Liis lubas sidrunikooki küpsetada.

«Poes on hakatud järel küll käima ja inimesed nagu ei mõtle, et mul on kõrvad peas ja kuulen, et mis nad räägivad, kuid ju see käib elukutsega kaasas,» sõnas Maarja-Liis. «Mõned helistavad öösel, hingeldavad natuke ja panevad siis toru ära.»

Maarja-Liisi sõnul ei viitsi ta eriti ise süüa teha, sest kiirtoidukohti on nii palju ja sealt ostes saab isegi odavamalt hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles