Cindy Crawford on oma kehaga aina rohkem rahul

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cindy Crawford
Cindy Crawford Foto: ANOEK DE GROOT/AFP

Endine supermodell Cindy Crawford eelistab oma praegust figuuri omaaegsele trimmis modellivormile, kuna praeguse välimuse nimel on ta pidanud vaeva nägema.

Brünett kaunitar ajas 1990. aastate alguses moelavadel kõndides naisi kadedaks oma supersaleda figuuriga, kuid nüüd tunnistab kahe lapse ema, et peab lisakilode vältimiseks ranget treeningkava järgima, kirjutab Contactmusic.

«Olen tegelikult praegu oma kehaga rohkem rahul kui toona, kuna olen selle nimel tööd teinud. Kui olin 23, võisid teised naised mind vaadates öelda, et ta pole kunagi last sünnitanud. Nüüd olen seda teinud ja tean, kui raske on beebikaalust vabaneda. See on su keha jaoks tohutu muutus,» rääkis Crawford.

«Sa ei taha pärast sünnitust isegi peeglisse vaadata, sest su kõht ripub seal nagu Shar-Pei,» võrdles eksmodell oma kõhtu koeraga.

«Isegi mina ei näe ärgates välja nagu Cindy Crawford. Mul on esineb päevi, mil tunnen end paksuna või koledana, päevi, mil tunnen end lihtsalt jubedalt. Ma ei taha tunda survet, et pean kogu aeg ilus olema,» rääkis 41-aastane Crawford.

«Tahan, et mul oleks võimalus nädalavahetusel oma koduriietes lohvakas välja näha, vinnikreemiga kaetud vistrik näos. Ootus, et peaksin olema ilus, häirib mind alati,» teatas endine supermodell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles