Veebruarikuu Playboy kaanestaar on Anna-Maria Galojan

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Elu24
Juba sellel nädalal ilmub Playboy veebruarinumber. «Kaaneseeria kangelanna on seekord vägagi skandaalne avaliku elu tegelane – noor naine, keda tuntakse eelkõige poliitikamaastikult,» kergitas hiljuti saladuskatet Playboy Eesti tegevjuht Andre Lindvest.

«Veebruarinumbri staarist jõuab lisaks ajakirja fotoseeriale playboy.ee veebikeskkonda ka suur hulk pilte, mis trükivalgust ei näe,» sõnab Lindvest, kuid ei soovi skandaalse kaanetüdruku nime veel paljastada.

Siiski on Playboy foorumisse üles pandud küsitilus teemal, kumb noortest poliitikutest on veebruarikuu kaanestaar, kas Evelyn Sepp või Anna-Maria Galojan.

Lähemal uurimisel selgub, et kaanestaariks on endine Trend24 töötaja ja politoloog Anna-Maria Galojan.

Elu24 uuris ka Playboy ilu-ja moetoimetajalt Tairi Morozovilt, milline modell Galojan oli.

«Anna-Maria oli väga tubli, tegi kõik mis kästi. Arvasime alguses, et temaga on võib-olla keeruline, poliitik ja puha. Aga ei, naiselik edevus sai ka temast võitu,» pajatab Tairi.

Kas Anna-Maria võttis end täiesti paljaks?

«Ikka. Ta võttis end riidest lahti ja ei häbenenud midagi. Päris kõike me ka loomulikult ei näita, aga tissid on paljad. Väga ilusad pildid on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles