«Võsareporter»: mobiiliantenn tekitab prouades õudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» uuris Peeter Võsa antennilugu ja korterilugu ning külastas heledahäälset võsalaulikut.

Tallinna Sõle tänava majja püstitati mobiiliantenn, mis asub täpselt proua Jelisaveta magamistoa kohal. Proua on sügavalt mures, mis koledat kiirgust sealt võib tulla ja temalt polevat keegi paigaldamiseks luba küsinud.

Selgus aga, et peetud on kaks ühistukoosolekut, nagu seadus nõuab, kuid kummalgi naine kohal ei käinud. Koosolekul viibinud majaelanikel polnud antenni vastu midagi.

Nüüd on võimalus paigutada antenn teise pööningu otsa või paigaldada mingisugune kiirgusevastane kaitse, et naise süda rahul oleks. Samas pidavat tavaline mikrolainehi rohkem kiirgama kui see antenn.

Võsa tõdes loo lõpul, et kui oma õigustest ikka kinni ei pea, siis takkajärgi pole mõtet rusikatega vehkida.

Aleksander ja Marianna elavad Maardu sotsiaalmaja tillukeses toas, kus neljakesi on üsna kitsas. Marianna pärineb lastekodust ning tal on õigus munitsipaalkorterile. Aleksander võitleb korterijärjekorda pääsemise eest ja teda ei heiduta, et linnal pole lihtsalt kortereid.

Võsa Laul 2009 hakkab tuure sisse saama ning saates esines Antslast pärit Sirli koos oma taustajõududega. Laul räägib paadist, traadist, vaadist, poistest ja kaladest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles