Ameeriklanna kodust konfiskeeriti 237 koera

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konfiskeeritud koerad
Konfiskeeritud koerad Foto: AP / Scanpix

USAs Texase osariigis Corpus Christis konfiskeerisid loomakaitsega tegelevad linnaametnikud 70-aastase naise kodust 237 koera.

Koerte omaniku sõnul  tegeles ta aretamisega, vahendab Yahoo news.

Ametnik Kelli Copeland lisas, et loomakaitsjatel kulus majas kinni hoitud koerte kokkukogumiseks ja loomade varjupaika toimetamiseks kuus tundi.

Suurem osa koertest oli kääbusspitsid, kuid oli ka terjereid, kaks puudlit ja veel mitu erinevasse tõugu kuuluvat koera.

«Neil loomadel oli küllaldaselt süüa ja vett, kuid nad olid roojased ja uriinised. Neid koeri ei pestud. Naine ei teadvustanud endale, et ta ei suuda nii suure koerakarjaga toime tulla,» sõnas Copeland.

Koerte olukord jäi silma koeraomaniku maja juures parandustöid teinud töömehele ja ta andis sellest linnavalitsusele teada.

Copeland jätkas, et ühe koera elu tuli lõpetada, kuna loom oli väga haige.  Koeraomaniku sõnul sai koer majast välja ja selle tõttu jäi haigeks.

Loomakaitsja jätkas, et linn plaanib kõik need 237 koera anda erinevatele loomakaitseorganisatsioonidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles