Galerii: «Eesti laul» sai hoo sisse - 2.proov

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti laulu" proov, 05.02.2009 - Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga kuulutati 02.10.08 Juhan Paadami asemel Eesti eurolaulu meeskonna uueks juhiks.
"Eesti laulu" proov, 05.02.2009 - Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga kuulutati 02.10.08 Juhan Paadami asemel Eesti eurolaulu meeskonna uueks juhiks. Foto: Photo Factory

«Eesti laul 2009» saab hoo sisse juba sel laupäeval!

Laupäeval, 7. veebruaril kell 21.40 jõuab ETV ekraanile esimene otsesaade «Eesti laul 2009», kus astuvad üles kõik lõppvooru jõudnud artistid.

Vendade Kõrvitsate, Henry ja Roberti eestvedamisel tutvustatakse vaatajatele kümmet lugu ja räägitakse esinejatega. 

Nii eilses, kui ka tänases proovis sai kuulda ja näha, kuidas artistid on valmis oma lugusid esitama. Kes millise šõuga lagedale tuleb ja kes suudab üllatada. Tulemuseks oli päris hea ülevaade selle aasta põnevamatest lauludest.

Otseülekande järel näeb kolmel laupäevaõhtul humoorikaid mõnusa meeleoluga vahesaateid, et esinejatega lähemalt tutvust teha ja ennustada võitjat. 

«Eesti laul 2009» jõuab võiduka lõpuni 7. märtsil, kui eetrisse jõuab finaalsaade.

«Eesti laulu» kodulehekülg: www.etv.ee/eestilaul 

Vaata pildigaleriid «Eesti laul 2009» 1. ja 2. proovist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles