Lowry uut muusikavideot näeb nüüd Youtube'is!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pihlap aka Lowry
Lauri Pihlap aka Lowry Foto: ETV
Reede 13. veebruari hilisõhtul rahvarohkel peol ööklubis Moskva esitletud Lowry laulu «You Ain't What I Need» muusikavideot näeb igaüks nüüd ka populaarses videoportaalis Youtube.

«You Ain't What I Need» muusikavideo teeb ainulaadseks asjaolu, et selle jaoks ehitati Kiilis asuvasse XL-Studiosse spetsiaalne, ligi 2000 kilogrammi kaalunud liikuv ruum.

Kahe ööpäeva jooksul nii XL-Studios kui ka kohvikus Moskva salvestatud videoga oli seotud enam kui poolsada inimest, video tootja oli Box Production ning selle režissöör Jaanus Vann.

«Tegemist oli väga hea tiimiga,» kiitis Lowry video tegijaid. «Igaüks võttis oma rolli tõsiselt ning andis endast kõik.»

«Hea oli vaadata näiteks seda, kuidas esimesel võttepäeval – õigemini ööl –, kui kell oli juba väga palju ning väsimus oli juba igati kerge tulema, tõusis tuju taas kord välgukiirusel ning peomeeleolu taastus. Keegi ei nurisenud millegi üle ning töötempo oli väga hea,» kommenteeris laulja.

Lowry tantsulist muusikavideot näeb SIIT

Lisaks näeb Youtube'is reedese peoõhtu eksklusiivset live-salvestust – kuuleb nii tänavusel «Eesti laulul» võistleva «You Ain't What I Need» akustilist esitust kui ka lisalugu «Come Back». Lowry lavapartner on kitarrist Laur Joamets.

Need lingid leiate SIIT ja SIIT



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles