Lennukis seksinud venelased arreteeriti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bristish Airwaysi lennuk
Bristish Airwaysi lennuk Foto: AFP / Scanpix

Brasiiliast Suurbritanniasse lennanud British Airways lennuki pardal metsikut seksi harrastanud vene päritolu mees ja naine arreteeriti.

Alkoholi tarbinud Olga Bezmelnitsina ja Sergei Gorlov olid küll võõrad, kuid 12 tunni pikkuse lennusõidu ajal said nii tuttavaks, et asi lõppes seksiga, vahendab The Sun.

Kui oma istekohadel intiimtegevust harrastanud paar hakkas segama kaasreisijaid, kelle hulgas oli ka lapsi, andsid reisijad sellest stjuardessidele teada.

«Stjuardess läks Bezmelnitsina ja Gorlovi juurde, öeldes, et nende käitumine on ebasobiv ja käskis neil lõpetada. Stjuardessi sõnul oli see ebameeldiv vaatepilt nii tema kui ka kaasreisijate jaoks,» nentis üks lennukis viibinu.

Stjuardessi hoiatus mõjus venelastele vaid hetkeks, varsti oli paar jälle sama tegevusega ametis.

Pärast seda, kui lennuk maandus Heathrow lennuväljal, venelased arreteeriti. Londoni kohus esitas venelastele süüdistuse avaliku korra rikkumises ja määras trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles