Kas oled unistanud seksist mustanahalisega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daamid, mis tüüpi meest eelistaksite Teie?
Daamid, mis tüüpi meest eelistaksite Teie? Foto: Vallo Nuust
Hiljuti tunnistas kitarrist Angela Aak , et tema suureks unistuseks on seks mustanahalisega. Aak küsis portaalis Buduaar, kas selline unistus peaks olema patt?

Seksi teemal mustanahalisega on erinevates foorumites naised varemgi arutlenud. Naised, kes musta mehega seksinud, kinnitavad, et maailmas midagi võrratumat polegi.

Tean näitsikut, kel oli kiirromaan, nii umbes nädalane, öökarva mehega. Tüdruk kinnitas, et ei suuda peale seda enam ühegi valge kutiga linade vahele pugeda. Tšikk kinnitab, et on püstihädas, kuna Maarjamaal otsi šokolaadikarva mehi tikutulega taga.

Mari: See on kohutav, ilusaid musti mehi elab Eestis nii vähe. Leidsin lõupuks ühe toreda neegripoisi Helsingist ja nüüd veedangi pea kõik nädalavahetused teiselpool lahte.

Siia ei tihka ka teist eriti kutsuda, sest sõbrannad on mul nõmedalt konservatiivsed ja materdaksid mind kindlasti maatasa. Imestavad vaid, kuhu ma nädalalõppudel kaon ja miks ma enam hollykas nendega ei tiksu.

Kaire: Mina ka ei saa aru, miks eestlased mustadesse sellise vastikusega suhtuvad. Eriti närvi lähevad mehed, kui kuulevad et keegi valge naine mustaga semmib. On see isase kadedus või hirm kaotada eesti naised eksootilistematele ja palju parema väljanägemisega meestele?

Merike: Vastik, et mudakoonudeks sõimatakse neegrite lisaks ka türklasi või teisi veidike tumedanahalisi. Isegi šarmantseid itaallasi! Mul oli suhe ühe türgi mehega, kutsusin ta korra ka Eestisse, te ei kujuta ette milline trall lahti läks.

Imestama pani ka see, et isegi naised ei suutnud oma põlgust taltsutada, rääkimata meestest. Mis teil viga on, ausalt?

Mida arvad sina mustanahalisest kompust oma linade vahel? Räägi meile enda lugu - ära hoia seda saladuses!

Miks eesti mees alati nii leili läheb, kui valget naist mõne tumedaverelise käevangus näeb?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles