Hannes Võrno valmistab ette uut telesaadet

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Marina Puškar

TV3 saatejuht Hannes Võrno kavandab uut telesaadet inimestevahelistest suhetest.

«Uus saade räägib väga elulistest asjadest,» ütles Hannes Võrno. «Meil kõigil tuleb elus ette olukordi, kus valmistame meelehärmi või teeme haiget oma lähedastele inimestele. Põhjusteks on tihti ajapuudus või mõtlematus, kiirustamine ja hoolimatus, sageli juhtub pahandus kogemata.»

«Sellised lood kipuvad jääma südant koormama. Alati ei taipa või söanda andekski paluda ja siis jääb see hinge kipitsema aastateks. Aga andeks paluda ei ole kunagi hilja. See ongi uue saate moto,» selgitas Võrno.

Hannes Võrno ootab uue telesaate tegemiseks lugusid inimestelt, kes on kellelegi haiget teinud ning tahavad selle eest andeks paluda. Inimeste lugusid ootab Hannes Võrno e-posti aadressile hannes@tv3.ee või telefonil 699 6800. Sobivate lugude kangelased kutsub Võrno oma saatesse.

Uut saadet valmistab koos Hannes Võrnoga ette teleproduktsioonifirma Ruut, saate režissöör on Maire Radsin, toimetaja Grete Lõbu ja produtsent Olavi Paide.

Esialgse kava kohaselt jõuab saade TV3 eetrisse juba sel kevadel. Saate täpne ülesehitus, nimi ja eetriaeg on veel otsustamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles