Anti-Flag jätab laulja vigastuse tõttu ära Tallinna kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Sane ansamblist Anti-Flag
Justin Sane ansamblist Anti-Flag Foto: AFP / Scanpix

16. märtsil Tallinna rokiklubis Tapper toimuma pidanud Anti-Flagi kontsert on tühistatud - kolmapäevase esinemise ajal Norwichis lavalt rahva sekka tehtud hüpe lõppes bändi laulja Justin Sane'i jaoks rangluu murruga ning bänd oli sunnitud tühistama kogu ülejäänud turnee Baltikumis, Soomes ja Venemaal.

«Täna murdis Justin Norwichis rangluu,» teatas bänd oma kodulehel.

«Rahva seas läks rüseluseks, Justin sukeldus pea ees lavalt inimeste sekka ning sai maandumisel viga. Nii kahju kui see ka pole, peame me ülejäänud tuuri Soomes, Eestis, Lätis ja Venemaal tühistama. Südamlikult teie, Anti-Flag.»

16. märtsi kontserdi piletid hinnaga 295 krooni ostetakse tagasi järgmistes Piletilevi müügipunktides:

Tartu Lõunakeskus, Maksimarketi infos; Pärnus Port Artur I ja II; Jõhvi Selveris, infos; Tallinn Viru Keskuse piletilevi kassa; Viljandi Selver, info; Paide Maksimarket, infolett; Piletilevi internetipoest ostetud sebrapiletid ostetakse tagasi läbi Piletilevi kontori.

250-kroonised sooduspiletid ostetakse tagasi Tallinnas kaupluses Lasering (Pärnu mnt. 38).

Anti-Flagi fännidele, kes soovivad ostetud pileti eest siiski kontsertelamust saada, tagab klubi Tapper pileti alusel sissepääsu 7. märtsil toimuvale Apoptygma Berzerki ja Mortiisi kontserdile või 27. märtsi kontserdile, mil Tapperis astuvad üles Protest the Hero, The Chariot ja The Human Abstract.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles