Britney Spears plaanib suure peo korraldada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Mavrixphoto/Scanpix

Probleemide küüsis lauljatar Britney Spears kavatseb järgmisel kuul oma Beverly Hillsi villas suure peo korraldada.

Peo kuupäevana on paika pandud 16. veebruar, kirjutab FemaleFirst.

Seni viimase peo korraldas Britney oma villas detsembrikuus, kus ta koos Paris Hiltoniga pidutses ning kingituseks hiigelsuure sünnipäevatordi sai.

Üritusel viibinud Taani ärimees Claus Hjelmbak kiitis lauljanna võimeid peoperenaisena: «Britney ütles selle korraldamisele «jah». Olen enam kui põnevil, kuna detsembris saadud kogemus oli imeline. Ta muutis ürituse minu jaoks väga heaks.»

Hjelmbak, keda nähti nädalal algul koos Spearsiga poode kammimas, eitas kuuldusi, nagu kannataks 26-aastane naine lõhestunud isiksuse all.

«Mina olen näinud ainult üht isikut ja see on Britney, kellega ma alguses kohtusin ja keda iga kord näinud olen. Ta on väga armas inimene,» lisas Hjelmbak.

Kuu algul saadeti Britney psühhiaatrilisteks uuringuteks haiglasse pärast seda, kui naine end kolmeks tunniks koos poegade Sean Prestoni ja Jayden Jamesiga oma kodus vannituppa lukustas ning keeldus lapsi eksabikaasale Kevin Federline’ile üle andmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles