Telekaparandaja sõber lubas Riisalu kirstu lüüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Toomas Huik

Teleriparandaja sõber ähvardas riigikogulase ning saatejuhi Aivar Riisalu ja tema töökaaslased firmast Filmimees kirstu lüüa, maha lasta või hapet näkku visata, telekaparandaja on selliseid süüdistusi eitanud.

Möödunud nädalal võttis tarbijakaitsesaate «Kaua võib!» meeskonnaga ühendust Antonina, sest telekaparandaja oli talt 400 krooni ettemaksu võtnud ja seejärel kadunud, kirjutas SL Õhtuleht.

Saate toimetaja Ain Allas sõnas, et kui nemad Pavelile helistasid, siis ajas mees lahkelt juttu ja lubas sündmuspaigale tulla, kus ta aga avastas, et korteris on kaamerad ja Antonina.

Allas palus, et parandaja näitaks dokumente ja töötõendit need olevat mees kiiresti ära toonud, seejärel aga põgenes.

Mõne aja pärast võttis saatetiimiga uuesti ühendust Antonina, kes rääkis, et talle helistati ja sõimati maailma vanima ameti pidajaks.

Allase sõnul ei läinudki pikalt aega, kui hakkasid helisema ka nende toimetuse telefonid ja lõpuks teatas üks varjatult numbrilt helistanud mees, et lubab nad kõik kirstu lüüa, maha lasta ja lõpuks hapet näkku visata.

Allas lubas lähipäevil politseisse pöörduda, sest toimetus võtab selliseid ähvardusi väga tõsiselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles