Vändra Aveli on tegelikult Pärnu Pammy?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Abel
Aveli Abel Foto: Arno Saar / Õhtuleht

FHMi kaanetüdruk Aveli Abel rääkis Eesti Ekspressile, et ta ei saa Vändra Aveli hüüdnimest aru, sest ta isegi ei ela Vändras – praegu elab ta Pärnus oma mehe majas ning tegelikult on tema hüüdnimi hoopis Pammy.

20-aastane Aveli rääkis ka, et solaariumis ta pole kaua aega käinud ja tõmmu nahk on tal täiesti loomulik ja päris valgeks ta ei muutugi, kirjutas Eesti Ekspress.

«Bikiinidega on nii, et ega neid proovima ei pea, seal on number peal - mulle läheb 80D,» nentis ta.

Avelil on ka jube palju riideid ja talle meeldib, kui kõiki asju on igat värvi – teksapükse on näiteks üle kümne paari ja saapaid ka.

Neiu sõnul sooviks ta minna sekretäriks õppima, aga selleks peab olema keskharidus ehk praegu lõpetab ta kooli ära ja läheb siis edasi sekretäriks õppima.

Nädalavahetustel ei saa neiu klubides käia, sest ta hoiab last, kes on vanemate juures.

«Kõige rohkem on mul ikka hea meel selle üle, et ma võitsin FHMi 2007. aasta parima kaanetüdruku tiitli - see on mu senine kõige suurem saavutus,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles