Madonna muretseb oma välimuse pärast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: AP / Scanpix

Popstaar Madonna on kuuldavasti kõigeks valmis, et oma nooruslikku välimust säilitada.

Augustikuus viiekümneseks saavale Madonnale lähedaste allikate väitel muutub staar sünnipäeva lähenedes oma välimuse suhtes aina paranoilisemaks, kirjutab Digitalspy.

«Madonnast kuue jala kaugusel seismisest piisab, nägemaks, kui palju ta endaga tööd on lasknud teha,» rääkis üks lauljannale lähedane allikas Daily Mailile. «Ta nahk on nii väljavenitatud ja õhuke, et kumab peaaegu läbi, kui ta meiki ei kanna.»

«Seetõttu on ta päikese suhtes paranoiline – randa minnes katab ta end pealaest jalatallani kinni. Ja tal on kinnisideed radiaatoritega seoses. Need kipuvad nahka kuivatama, mis toob kaasa enneaegse vananemise. Kui vähegi võimalik, kasutab ta nende asemel põrandakütet,» lisas allikas.

«Loomulikult ta teab, et jääb lõpuks vanaks, kuid ta on otsustanud teha mida iganes, et sellega võidelda,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles