Ärapanijad aasisid Siim-Valmar Kiislerit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija eri: Villu võitlused
Ärapanija eri: Villu võitlused Foto: Reporter.ee

Saate alguses pakkusid Mart Juur ja Peeter Oja taas vaatajatele röövitud Vändra Avelit ning sellel nädalal oli hind langenud poolele miljonile ja sedagi järelmaksuga.

Edasi mindi poliitikalainele ja kommenteeriti Siim-Valmar Kiisleri entusiasmi uue ametikoha puhul. Samuti kuulati Andrus Ansipi juttu, et president katsub uut ministrit.

«Heidad talle pilgu ja tundub terve, kuid äkki tal neerud valutavad,» nentis Oja. «Katsumine võttis aega terve tunni.»

Samuti jälgiti, kuidas Jaagup Kreem endale kilekoti pähe tõmbas ja pärast koera väljaheiteid korjas.

Ärapanijad tutvustasid ka toodet, mille peale oli kirjutatud kahvlid, kuid pakendis olid hoopis noad.

Lühidalt peatuti ka Vändra Aveli nimeküsimusel ja Enrique Iglesiasega öö veetnud Anetti jutul.

Natukene sai pähe ka ajalehe Äripäev reporter, kes helistas väidetavasti Edgar Savisaarele, kuid sai kommentaari hoopis võõralt inimeselt. Nii toodi esile teisigi vigu – näiteks olla kaks inimest lehe väitel andnud täpselt ühesuguse kommentaari.

Saates avati ka rubriik, milles tutvustati põnevaid keskerakondlasi - esimeseks kangelaseks oli Risto Kask, kes peaks olema Eesti kõige ilusam mees. Pikemalt peatuti Risto pükstel, mida ühel peol kandis kena neiu.

Uuriti ka ajalehe Eesti Päevalehe toimetuse koosseisu ja selgus, et uudistetoimetuses on lausa neli juhatajat ja nad kõik on mehed ehk täitsa maskuliinne toimetus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles