Võsa Pets: kallil autol kärssab sidur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juurdlust toimetab Võsa Pets: Tabamatu imeravitseja Esmeralda kimbutab kadunukest
Juurdlust toimetab Võsa Pets: Tabamatu imeravitseja Esmeralda kimbutab kadunukest Foto: Kanal2

Kanal2 «Võsareporter» tõi seekord vaatajateni netipetturid, lapsehoidmisest tekkinud tüli ning kummalise juhtumi, kus kallihinnalisel uuel autol kärssab järjest sidur ära.

Lapsehoidja tasu ajas tülli

Gerli töötas lapsehoidjana Elina juures, kuid pole selle eest saanud 2500 krooni raha. Kõik sai alguse Gerli haigusest, kui ta ei saanud kokkulepitud ajal tööle tulla. Elina keeldus aga maksmast, sest ta ei saanud sel ajal tööl käia ja kaotas väidetavalt tulus. Kui Gerli sõnul oli temal raske Elinaga ühendust saada, siis sama väitis ka Elina. Mõlemad pooled süüdistasid teineteist. Gerli sõnul oli ta sunnitud tegema väga pikki päevi. Elina soovitas aga Gerlil lugeda sõlmitud lepingut ja pöörduda kohtusse, kui ta leiab, et tema õigusi on rikutud.

 

Sidur kärssab

Jevgeni ostis pool miljonit krooni maksva Chevrolet Captiva, mille sidur kärsas 6000 kilomeetri ja mõne kuu pärast ära. Garantiiga vahetati sidur ära, kuid see kärsas taas ära. Kolmanda vahetuse eest küsiti temalt juba 28 000 krooni siduri vahetamise eest. Autopoest kinnitati, et ta kärsatas ise siduri oma ebaõigete sõiduvõtetega.

Jevgeni sõnul kardab ta nüüd oma kalli autoga sõita, sest sidur võib taas katki minna. Jevgenil on juhikarjääri juba 20 aastat ja ta usub, et tema oskustes ei saa küll süüd olla. Samas ei taha ta maksta ka sõltumatu ekspertiisi eest, sest kardab, et automüüja võib seda mõjutada. Võimalus on osta ka automaatkäigukast, millele ta nüüd ka mõtleb.

Petised internetis

Janek ostis netist Hinnavaatluse foorumist 900 krooniga serverimälu, mitu teistki meest tahtsid osta samast arvutividinaid. Pahaaimamatult kandsid nad oma kontodelt raha müüja kontodele ja ei saanud pärast vastu midagi. Petsi sõnul petavad raha välja Marek  ja Asko, kes kannavad raha oma tuttavate arvele ja võtavad selle siis välja. Politsei soovitas enne raha kandmist otsida neti otsingutest inimeste tausta, kellega tehinguid tehakse. Lisaks soovitati olla ettevaatlik, kui soovitatakse raha kanda kellegi teise arvele.

Netipettuste videolõiku vaata Reporter.ee'st

Kontrollid kiusavad 

Kallega on korduvalt juhtunud, et kui ta soovib trammis osta juhilt piletit, siis poole peatuse ajal tulevad peale kontrollid, kes teevad trahvi. Trammijuht ei taha talle ka sajakroonise eest sõidupiletit müüa. Kalle läks närvi, et kontrollid kiusavad teda. ja palus Petsilt abi. Ega mingit abi ta just saanud, tähelepanu aga küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles