Võsa Pets paljastas käe kipsipaneku põhjuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsa Peeter katsetamas pauguteid.
Võsa Peeter katsetamas pauguteid. Foto: Kanal2

Võsa Peeter maadles Kanal2

«Võsareporteris»

pisikeste olmeprobleemidega - puude langetamisega kalmistul, trepikoja ebaõnnestunud värvivalikuga ja perevaidlusega auto omandiküsimuses. Lisaks näitas Pets, kuidas ta suutis paugutiga oma käe kipsi saada.

Segadus kalmistul

Viru-Jaagupi kalmistu serval kõrgub palgikoorem, mis on kalmistu hooldusraie tulemus. Võsa Peeter tuvastas, et mitmed ristid ja hauaplaadid on tööde käigus purunenud. Vallavanema sõnul tehti kalmistul hooldustöid ja pigem tehti surnuaeda ikka korda. Peeter ründas vallavanemat jõhkralt, mille järel vallavanem tunnistas mõningaid vigasid tööde organiseerimisel ja lubas kalmistu kevadel pärast lume sulamist korda.

Äi ei anna autot

Piia ostis auto, aga selle järelmaksu leping jäi tema endise äia nimele. Kuigi auto oli registris Piia nimel, ei tahtnud äi autot anda, sest ta maksis ise auto kinni. Kuna Piia läks oma mehest lahku, siis äi tahtnud enam autot kätte anda. Äia sõnul on ta selle eest ise maksnud 29 000 krooni. Lisaks 6000 krooni kummide eest ja 7000 krooni summuti ning muude asjade eest. Enne äi seda kätte ei taha anda, kui ta raha saab. Piia ema sõnul on kõik ametivõimud öelnud, et kuna auto on tema nimel, siis kuulub see talle. Kuna äi ei taha autot siiski kätte anda, siis ei jää Piial muud üle kui kohtusse minna.

Kole värv seinas

Astangu kortermaja trepikoda värviti koledaks oranžiks ja elanikud on sellele vastu, sest värv neile ei meeldi. Elanike sõnul nendelt arvamust ei küsitud. Korteriühistu esinaine tõrjus süüdistusi, sest ühistu koosolekul keegi ei esitanud oma ettepanekuid ja seetõttu oli ta sunnitud ise värvi valima.

Paugukatse

Võsa Peeter katsetas pauguteid Big Corsain, mis tema käe uusaastaööl purustasid. Petsi sõnul andis pauguti talle tütar, kes soovitas tikku tõmmata ja eemale visata. Peetri sõnul aga plahvatas pauguti kohe süütamise hetkel. Peeter tegi saates kiivri ja kilbi toel katse, kuid pauguti lõhkes siiski alles mõne hetke pärast.

Videot paugukatsest vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles