Koit Toome: mis inimestel viga on?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Margus Ansu

Erinevate väljaannete andmetel olla tantsija Kerttu Tänavaga paari pandud laulja Koit Toome klubis Prive vallatlenud noore modelliga. Kanal 2 saate «Reporter» toimetusse saabus vihje, et sama olla kordunud ka Põlvamaa ööklubis Life.

Koit lükkab kõik sellised kuuldused ümber ja tema arvates on uskumatu, et inimesed midagi sellist viitsivad üldse välja mõelda, edastas reporter.ee.

«See on lihtsalt uskumatu, ma pole sellises ööklubis elus käinud ja sellel nädalavahetusel olin ma Kerttuga esinemas,» rääkis Koit. «Mis inimestel viga on? Inimesed võiks enda ja mitte teiste elu elada. See on minu jaoks nii solvav, et pean üle päeva seletama ja vabandama oma tegemistest.»

«Miks inimesed väidavad, et sama olla kordunud ka Põlvamaa ööklubis Life – ju on palju õelaid inimesi ümberringi,» lisas ta. «Tõde on, et lähme Kerttuga Taisse puhkama ja loodetavasti ei pea ma enam midagi ümber lükkama.»

Vaata täispikka Koit Toomega tehtud intervjuud siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles