Ingemar Teever: kõigil naistel on lootust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever (tumedas)
Ingemar Teever (tumedas) Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Eesti jalgpalli meistriliigas Nõmme Kalju värve kaitsev ja vastaste kaitsjaid terroriseeriv Ingemar Teever rääkis fännide usutluses, et talle meeldivad kaunid naised.

Fännitar soovis ETV spordiportaalis ründajalt teada, millised naised mehele meeldivad ja kas priskematel on ka lootust.

«Mulle meeldivad kaunid naised ja seda mitte ainult välimuselt. Kõigil on lootust,» lubas Ingemar.

Eestisse naasis ründaja seetõttu, et välismaal läks elu väga rutiinseks, kuid ta ei välistanud, et järgmisel hooajal võib teda ehk taas mõne välisklubi ridades näha.

«Eestisse jäämine sõltub paljuski sellest, kuidas see aasta läheb ja milliseid pakkumisi tulevikus tehakse,» selgitas ta.

Ingemar toonitas, et Nõmme Kaljuga otsustas ta liituda ka fännide pärast, sest tühjade tribüünide ees pole pooltki nii huvitav mängida.

Sellel laupäeval kohtub Nõmme Kalju Lasnamäe spordikeskuse kunstmurustaadionil (Pae 1/Peterburi tee 15, Tallinn) kell 14 FC TVMKga.

Teistes mängudes lähevad vastamisi FC Flora ja Viljandi tulevik (kell 14 Tallinnas Lillekülas), Sillamäe Kalev ja Narva Trans (kell 14 Rakveres), Pärnu Vaprus ja Maag Tammeka (kell 14 Pärnus kunstmurul) ja Tallinna Kalev – Levadia (kell 17 Kalevi kunstmurustaadionil).

Kalev – Levadia mängust teeb otseülekande telekanal Kalev Sport.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles