Johnny Depp: hea välimuse tagavad munad ja tuunikala

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Menunäitleja Johnny Deppi sõnul on tema hea välimuse taga õige toitumine, millest ei puudu sellised tähtsad komponendid nagu munad ja tuunikala.

43-aastase Deppi kinnitusel sööb ta lisaks kahele eelpoolnimetatule regulaarselt ka kanafileed, kirjutab Hollywood Reporter.

«Deppi menüü koosneb põhiosas kanamunadest, tuunikalast ja kanarinnafileest. Need peavad olema vähesoolased ja sisaldama vähe rasva,» sõnas näitlejale tihti roogi valmistav kokk.

Viimati Kanadas Vancouveris uue filmi võtetel olnud Depp ei lasknud oma hotellitoas olevasse minibaari alkoholi tuua, vaid marju.

«Depp soovis minibaaris näha mustikaid, maasikaid, ananasse, kiivisid ja sojapiima,» lausus näitleja lähikonda kuuluv allikas.

Allikas lisas, et näitleja on alates kolmekümnendatest eluaastatest väga valinud, mida ta endale suhu pistab.

«Just õige toitumine aitab tal nooruslikku välimust säilitada. Ta näeb neljakümneselt välja nagu oleks alles 30,» nentis allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles