Paris Hilton on Tallinnas!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Bedwetters
Ansambel Bedwetters Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Eile õhtul maandus Tallinna lennujaamas täna Rocca al Mare suurhallis kontserti andev menukas USA bänd Good Charlotte. Koos ansambliga saabus Eestisse ka seltskonnadaam Paris Hilton, kes on bändi kitarristi Benji Maddeni armastatu.

Kontserdi korraldajate sõnul oli Paris pärast pikka lennureisi üsna väsinud olemisega ning istus ilma pikema jututa ühte kesklinna hotelli sõitvasse autosse.

Good Charlotte'i poisid ise olevat aga väga heas tujus. Paraku ei ole teada, kui kauaks seltskond Eestimaa pinnale jääb, lahkumisaega ei ole bänd avalikustand.

Pildista Paris Hiltonit!

Elu24.ee kutsub üles silmi ja mobiiltelefoni kaamerat lahti hoidma. Parimat Paris Hiltonit tabanud kaamerasilma omanikku ootab vahva auhind.

Pilte ootame aadressil toimetus@elu24.ee või saatke need läbi meie vihjelehekülje.

Loomulikult on parim võimalus Parist tabada täna õhtul suurhallis, kus USA pop-punk bänd Good Charlotte esineb. Neid soojendab poistepunt Bedwetters.

«Meil on ülim au soojendada bändi, mida ka ka ise sai noorena kuulatud,» teatas Bedwettersi solist Joosep Järvesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles