Levadia ja Flora fännid kaklesid pärast mängu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora (triibulises särgis) ja FC Levadia kohtumine
FC Flora (triibulises särgis) ja FC Levadia kohtumine Foto: Artur Sadovski

Eesti jalgpallihooaeg on alanud väga muljetavaldavalt – Nõmme Kalju tõi publiku staadionile, tabeli tipp on ülitihe ning nüüd näitasid Levadia ja Flora fännid, kuidas käib kohalik kaklusklubi.

Kahe klubi fännide vahel läks madinaks pärast laupäeval toimunud Flora – Levadia kohtumist, mille külalised võitsid 2:0.

Väidetavalt olid kakluse alustajaks Levadia fännid, kes läksid ühele Flora fännile kallale. Just niimoodi kirjutab portaali soccernet.ee foorumis kasutaja ballack.

Flora toetajad ei lasknud kaaslasele liiga teha ja sekkusid kohe löömingusse.

«Tiblad said ikka igale poole kuhu said ja mingid inglise fännid tulid lahutama kaklust,» kirjutas ballack.

«Mõned tiblad arvasid ,et nüüd on paras aeg meie kallal nokkida ja kohe läks muidugi löömaks, millest mingil hetkel võttis üsna suur mass osa,» lisas kasutaja Rootsi Kunn. «Venkarid hakkasid kohe, nagu ikka, mingeid teisi jobusid kokku helistama, aga meie seisime kindlalt.»

«Lõpuks tõmmati nad maha ja anti jalgadega, kuniks mingid inglased tulid vahele, kes vaatasid eemalt ja asjast suurt aru ei saanud,» lisas ta.

Väidetavalt suutsid inglased vaenutsevad pooled mõneks ajaks lahutada, kuid siis tulid levadialased uuele rünnakule.

«Ise nad tulid kaklema, kutsusid politsei kuna jäid alla ja viidi neid endid ka minema pollari poolt,» selgitas ballack.

Kakluses sai veidi tõsisemalt viga Flora toetaja, keda alguses rünnati, sest ta kukkus täpselt õla peale ja nii läks õlg paigast välja, mistõttu pidi mees traumapunkti pöörduma.

«Mul püksi põlv katki ja rusikas jube paistes,» lisas Rootsi Kunn.

Järgmisel laupäeval (12. aprillil) pallitakse Eesti meistriliigas juba kuues voor. Vastamisi on Levadia ja Nõmme Kalju, Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus, Tallinna Kalev ja FC TVMK, Narva Trans ja Maag Tammeka ning FC Flora ja Sillamäe Kalev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles