«Kahes taktis ette» pääsesid edasi Mihkel Ratt ja Iiris Vesik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks takti ette» esimene saade
«Kaks takti ette» esimene saade Foto: Postimees

Pühapäevaõhtuses «Kaks takti ette» saates esines taaskord viis noort lauljat, kellest järgmisesse vooru pääsevad edasi Mihkel Ratt ja Iiris Vesik.

Novembrikuu saadetes võib laulda ainult eestikeelseid laule ning kohtunikeks on Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa, Lenna Kuurmaa ja Elmar Liitmaa.

Mihkel Ratt astus võistlustulle iseenda lauluga «Teeskluse veetlus», mis Elmarile ja Lennale väga meeldis. Lauri sõnul lugu «gruuvis» ning ta soovitas loo salvestamiseks sama stuudiobändi kasutada. Lea arvates olid laulul meeletult ilusad sõnad.

Iiris Vesik esitas Ruja loo «Õhtunägemus», mis oli Lenna arvates väga emotsionaalne ning tõi esile Iirise teistsuguse näo. Lauri hoiatas teda Rannapi plaanide eest. Lea arvates on Iirisel meeletult suur sisemine energia, mis laval mõnusasti välja tuleb. Elmarile meeldis tema vahva mässumeelne natuur.

Ketlin Hoeli «Ma olen jää» kohta märkis Lauri, et kõrgemate ja tugevamate häältega tal proleemi ei ole. Lea arvates on Ketlin jube ekstravagante ning talle see meeldib. Elmarile tundus, et tal on palju sisemist ebakindlust ning seetõttu polnud esitus veenev. Lenna meelest jäi siirast emotsioonist puudu.

Mari-Ann Lett kandis ette loo «Juulikuu lumi» ning üllatas Lead selle kõrge salmiga. Elmar soovitas vaikselt laulma õppida ning Lenna ootas veidike paremat etteastet. Laurile meeldis lugu originaalesituses rohkem, kuid ta julgustas teda laulmisega edasi tegelema.

Toomas Pruunsild esitas «Vaikuse laulu» ning Elmarile ja Laurile tundus, et ta pole veel päris küps selliseks lauluks. Lenna pidas esitust väga ilusaks ning Lea meelest oli Toomas liiga tagasihoidlik.

Žürii valikul jätkab järgmises voorus Mihkel Ratt, vaatajate lemmikuks osutus Iiris Vesik .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles