Hele Kõre tahab emaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele Kõrve
Hele Kõrve Foto: Helin Loik / Naisteleht

Näitlejanna Hele Kõre tunnistas, et ta on saavutanud elus juba palju, kuid üks asi on veel puudu – ta tahab emaks saada.

Kõre lisas, et emaks saamist peaks ta oma elu «tähtsamaiks projektiks», kirjutab Nädal.

 Näitlejanna meenutas ka oma lapsepõlve, öeldes, et lapsena tahtis ta saada lehmalüpsjaks, siis naisatleediks, siis iluuisutajaks ja lõpuks näitlejaks. «Teatrini jõudsin ikka läbi kooliteatri ja lavaka. Alternatiiviks oli ka laulmine,» sõnas Kõre. Näitlejanna arvates oli ta lapsena, titeeast kuni puberteedini, musterlaps. «Pärast seda läks põrguks. Koolipeod, armumised, esimesed suudlused. Ega ma ingel olnud! Aga näiteks koristasin rõõmuga ja teen seda praegugi,» lausus näitlejanna. Kõre sõnul meeldivad talle puhtad ja hoolitsetud inimesed ning kodud.  Kõre osaleb uuest hooajast seriaalis «Õnne 13». Hiljuti lõppesid näitlejannal Rene Vilbre filmi «Mina olin siin» võtted Sass Henno romaani põhjal. Kõrel on käsil ka tragikoomilise animeeritud sõjadraama  «Lili» võtted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles