Eesti jalgpallur ründas fänni lipuvardaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Haavistu
Mikk Haavistu Foto: Elmo Riig / Sakala

Jalgpalliklubi FC TVMK mängija Mikk Haavistu pahandas Kuressaare jalgpallihuvilisi, sest Nõmme Kalju fännina esinenud Haavistu viskas võidujoovastuses väidetavalt Kuressaare fänni lipuga.

Kalju võitis meistriliiga üleminekumängus tänu võõrsil löödud kahele väravale Kuressaaret. Kui esimeses mängus häiris Kuressaare fänne üle Hiiu staadioni levinud toss, siis seekord pahandas saarlasi sel hooajal TVMK rivistusse kuulunud Mikk Haavistu tegevus.

«Läksin pärast poolaega rahulikult teed jooma ning märkasin Mikk Haavistut, kes mängu ajal Kuresaare fänne mõnitas. Läksin küsima, et milleks tema nii käitub ja seepeale viskas ta mind Nõmme Kalju fännilipuga koos varrega,» selgitas kohalik fänn Karli.

«Seejärel ta kohkus ja püüdis sõbralikult vabandada,» lisas noormees.

Karlile valmistas suurima pettumuse aga see, et Haavistu ei saanud probleemist aru ja tuli vastasfänne veel provotseerima.

«Tuli meie ette ülbelt karjuma,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles