Mis tegelikult toimus Enrique Iglesiase hotellitoas?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias Foto: AP / Scanpix

Viimastel päevadel on kõikide Enrique Iglesiase lugude kommentaarides arutletud teemal, mis tegelikult toimus kuldkõri ja kahe Eesti tüdruku vahel, kes kahe päeva jooksul mehega koos liikusid.

Täna Elu24ga rääkides toonitasid nii 19-aastane Elina kui 18-aastane Anett, et nende ja Enrique kohtumine oli tegelikult täiesti juhuslik. Nimelt läksid tüdrukud pärast esimest kontserti hotelli ühe sõbraga kohtuma ja muljeid vahetama.

Seal selgus, et samas hotellis ööbib ka Enrique, kes mõne aja pärast ka saabus. Tüdrukute üllatuseks astus mees nende juurde ja tutvustas ennast.

«Hästi sõbraliku tooniga oli ja meil tekkis hea kontakt ning ta kutsus meid üles tuppa, olime seal neljakesi,» meenutasid Elina ja Anett ühiselt.

Seal veedeti aega ja lepiti kokku, et järgmisel päeval võiks samamoodi kokku saada. Laupäeval helistatigi tüdrukutele tunnike enne kontserdi algust ja kutsuti uuesti Enrique esinemisele.

Hiljem kohtuti taas hotellis. Elina rõhutas samas, et tõenäoliselt pakkusid nad lauljale huvi, sest nad olid tagasihoidlikud.

«Ta tundus väga hooliva inimesena, veidi selline häbelik, polnud üldse üleolev või uhke,» kirjeldas Elina. «Ta suhtles meiega nagu omasugustega.»

Neiu sõnul muutusid jututeemad lõpuks päris isiklikuks, kuid kõik jäi vaid juttude tasemele.

«Päris ööd me temaga küll ei veetnud, kuid see ei piirdunud vaid jutuajamisega,» sõnas ta. «Kuid nii kaugele asi ei läinud, kallistustest ja suudlustest rohkemat polnud.»

Elina hinnangul kleebitakse nende külge silte vaid seetõttu, et enamus Eesti naisi oleks mõelnud vaid sellele, kuidas sellist popiidolit voodisse meelitada.

«Me Anettiga lihtsalt ei tahtnud ja ta polnud ka mingi hull lantija tüüp,» sõnas Elina.

Neidude sõnul pole nende sõbrad ja isegi vanemad ühtegi halba sõna öelnud ja kriitika tuleb võõrastelt.

«Sõbrad ja vanemad teavad meid,» selgitas Elina.

Elina sõnul meeldisid neile mõlemad Enrique kontserdid, kuid teise esinemise ajal sai juba rohkem lauludele keskenduda.

«Siis oli emotsioon teine, tundus, et meie ammune sõber esineb,» ütles ta. «Esimese kontserdi ajal vaatasime teda nagu kuulsust ja lihtsalt ilusat meest.»

Neidude sõnul jätkavad nad Enrique’ga suhtlemist ka nüüd, sest enne mehe lahkumist vahetati ka kontaktandmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles