Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas läksid lahku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas
Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas Foto: Toomas Huik

Näitlejatepaar Katrin Karisma ja Tõnu Kilgas läksid lahku.

Ehkki pika kooselu ajal oli paaril mitmeid mõõnahetki, said Karisma ja Kilgas neist ikka üle, kuid seekord mitte, kirjutab Naisteleht.

Nad on juba kuu aega lahus olnud. Ületamatutest probleemidest üks tõsisemaid oli Kilgase alkoholilembus, mida Karisma enam ei suutnud taluda.

Katrin Karisma sõnul on iga lahkuminek valus, kuid ta püüab sellest üle saada. Lisaks valmis näitlejannal uus kodu Kloogarannas.

Suure põnevusega ootab ta sügist, mil jõuab taas eetrisse saade «Tantsud tähtedega». Katrin Karisma on valitud üheks algava hooaja tähttantsijaks.

Armastajapaarina lahku läinud Karisma ja Kilgas jätkavad siiski koostööd professionaalidena. Nad annavad üheskoos kontserte edasi, pakuvad meeleolukat programmi õhtute sisustamiseks  ning juhivad stiilipidusid.

Tõnu Kilgas kinnitas, et ta on Katrin Karismast lahku läinud, kuid sellele vaatamata ei muutu ühiste esinemiste osas mitte midagi.

«Miks ei peaks me professionaalidena koostööd jätkama? Selle pärast me ju üldse kokku saime  - ühise armastuse pärast muusika  ja teatri vastu. See, et pikk kooselu vahel ära tüütab ja elus midagi uut otsitakse, ei tähenda, et olda head sõbrad ja kolleegid edasi,» sõnas Kilgas.

Kilgas ja Karisma armusid teineteisesse juba siis, kui naine oli veel Estonia teatri tenori Hendrik Krummiga abielus. Kui Krumm 1989. aastal operatsioonilaual tekkinud südametrombi tõttu suri, jäi Katrin kolme lapsega üksinda. Vanim neist oli 20-aastane, noorim kolmekuune.

Et tütar Piret on tegelikult Tõnu laps, järgnes traagiliselt lõppenud abielule loomuliku käiguna kooselu Tõnuga.

Mõlemale, nii Karismale kui ka Kilgasele, oli see kolmas tõsine kooselu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles