Lindsay Lohanile keelduti viina müümast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Lindsay Lohani assistendid poevad kasvõi nahast välja, et olla kindlat, et Lindsay püsib pärast suvist võõrutusravi kainena – nad on nimelt öelnud kõigi Lohani lemmikklubide töötajatele, et talle ei tohi alkoholi müüa.

Sellest käsust sai staar aga ise teada, kui üritas Los Angeleses asuvas Viceroy hotellis 19.oktoobril viina tellida, vahendab Femalefirst.

Üks hotelli töötajatest rääkis ajakirjale Life & Style, et Lohan veetis esimese tunni vett juues, kuid tundis vajadust millegi kangema järele pärast seda, kui ta kaaslased hakkasid tasapisi purju jääma.

«Alguses oli kõik korras, aga alkoholi tarvitavate inimeste sekka naasmiseks ei olnud ta ilmselgelt veel valmis, sest ta palus hiljem, et kelner talle viina tooks. Aga meile oli öeldud, et kelnerid ei annaks Lindsayle mingil juhul alkoholi, ükskõik, kui palju ta seda ka ei küsiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles