Suitsetavad sportlased: Simpel Sessioni varjatud propaganda?

, Tallinna 32. keskkool
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jani Leivo, Ville Kirve ja Jyri Pitkänen
Jani Leivo, Ville Kirve ja Jyri Pitkänen Foto: www.session.ee
Tallinna 32. Keskkooli õpilane Sander Sõõrumaa leiab, et populaarse ekstreemspordi festivali osalejate tutvustuses sigarette suitsetavad noored ei ole heaks eeskujuks.

Ehhki Simpel Sessionil on positiivne eesmärk noortele tegevust ja meelelahutust pakkuda, mõjub tõrvana meepotis ametlikul internetilehel olev sõitjaid tutvustav link.

Nimelt saab sellelt aadressilt vaadata nii rulatajate kui ratturite profiile: nende sponsoreid ja saavutusi. Lisaks kuvatakse ka ekstremisti enda pilt. Kolm Soomest pärit sõitjat, Jani Leivo,Ville Kirves ja Jyri Pitkänen, suitsetavad fotodel mis neid esitlesid.

Üritus mis rõhub mõistlikule vaba-aja käsitlusele, propageerib seega ka suitsetamist noorte ekstreemsportlaste ringides.

Festivali pressiesindaja Marta Vasariku sõnul ei ole tema kõiki pilte üle vaadanud ning fotod saadavad sõitjad neile ise.«Kindlasti ei propageeri meie üritus suitsetamist, ka meie korraldusmeeskonnas pole kedagi, kes suitsetaks,» ütles Vasarik ning lisas fotode kohta, et konkreetsed sõitjad soovivad luua endale sellist imagot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles