Palju õnne! Nõmme Kalju kapten Alo Bärengrub sai isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk ja Alo Bärengrub rõõmustamas.
Martin Vunk ja Alo Bärengrub rõõmustamas. Foto: Raigo Pajula

Paljud noored Eesti jalgpallurid naudivad spordi kõrvalt ka isaks olemist ja kuna viimasel ajal on mitmed neist esmakordselt isaks saanud, otsustas Buduaar rääkida Nõmme Kalju mängija Alo Bärengrubiga (28), kes on ka oma tiimi kapten ning kaitsja.

Nõmme Kalju tuli mõned päevad tagasi esmakordselt ka Eesti meistriks. Lisaks sellele rõõmsale uudisele tervitasid Alo ja tema elukaaslane Karin(28) mõni aeg tagasi ka pisitütre sündi. Kui kaua Alo ja Karin koos on olnud, kuidas nad kohtusid ja mitut last kokku sooviksid, sellest rääkis Buduaar Aloga lähemalt.

Alo, kes on jalgpalliga tegelenud pea kogu elu, mängis varem pikka aega Norras. Kariniga hakkaski Alo tõsisemalt suhtlema siis, kui ees ootas viimane aasta Norras. Omavahelist suhtlust see muidugi ei takistanud.

«Tegelikult kohtusin oma naisega ühiste tuttavate ja sõprade kaudu. Teadsin teda juba varasemast ajast, aga lähemalt suhtlema hakkasin temaga ilmselt oma suvepuhkuse ajal, mil Eestis olin - see oli suvi 2010,» ütleb Alo ning jätkab: «Tol sügisel ootas mind ees viimane jalgpallihooaeg Norras, seega mõnda aega suhtlesime interneti ja telefoni teel.»

Erinevatel asjaoludel kolis Alo aga järgmisel aastal tagasi Eestisse, et siin jalgpalli edasi mängida.

«Kõik läks nii, nagu pidigi minema, sellest ajast peale oleme Kariniga õnnelikult koos olnud ja mina mängin Nõmme Kalju jalgpallimeeskonnas kaitse positsioonil. Aasta 2012 on meie jaoks olnud väga hea aasta ka sel põhjusel, et mõne päeva eest tuli Nõmme Kalju esmakordselt Eesti meistriks,» rõõmustab Alo, et pikad ja rasked treeningpäevad on end igati ära tasunud.

Mitu last võiks Alo ja Karini arvates neil aga ühtekokku olla? «Oleme mõlemad seda meelt, et võiks olla rohkem kui üks laps. Aga kui palju, seda näitab aeg,» ütleb Alo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles