Heath Ledger suri üledoosi tagajärjel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heath Ledger
Heath Ledger Foto: AP / Scanpix

Näitleja Heath Ledger suri retseptiravimite üledoosi tagajärjel, nagu selgus lahkamisjärgsete testide tulemusena.

Jaanuaris Ledgerile tehtud lahkamine ei suutnud surma täpset põhjust kindlaks teha, kuid kuna mehe Manhattani korterist leiti hulgaliselt retseptiravimeid, kahtlustati ühe võimaliku põhjusena hukkumist üledoosi tagajärjel, teatab WENN.

Kolmapäeval avalikustatud toksikoloogiatestide tulemuste põhjal on selge, et Ledgeri organismis oli surmahetkel kuut erinevat sorti ravimeid – sealhulgas valuvaigisteid, unerohutablette, ärevusevastaseid tablette ning allergiaravimeid.

«Härra Heath Ledger suri mürgituse tagajärjel, mille põhjustas erinevate ravimite koosmõju. Me tuvastasime, et surm saabus õnnetusjuhtumi tagajärjel ning selle tingis retseptiravimite väärkasutamine,» oli kirjas ametlikus lahkamistulemusi käsitlevas pressiteates.

28-aastane Ledger, kes leiti 22. jaanuaril oma Manhattani kodust surnuna, maetakse peatselt oma perekonna hauaplatsile Karrakatta surnuaial Perthis Austraalias.

Privaatne matusetseremoonia on laupäeval, 9. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles