Taavi Immato: sain The Rasmuse soojendamisest teada kaks päeva ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon
Shanon Foto: promo

«Me oleme sellest bändiga varem omavahel rääkinud, et täitsa lahe oleks, kui saaks kunagi näiteks The Rasmust soojendada või koos nendega kontserti anda,» räägib ansambli Shanon solist Taavi Immato. Just Shanon täna õhtul Rock Cafés Soome rokkbändi The Rasmus soojendabki.

«Kui see uudis nüüd tuli, ega ma siis muidugi rõõmust lakke hüpanud - võtsin asja ikka pigem mõistusega, kuna meil on ju siiski ka vastutus,» räägib Taavi Immato Õhtulehele, kuidas ta võttis vastu pakkumise publik The Rasmuse tarbeks tuliseks ajada.

«Ma ise sain sellest alles esmaspäeval sõnumi vahendusel teada. Hea meel oli muidugi - kui paljud bändid ikka maailmakuulsaid välisartiste soojendada saavad.»

Taavi isegi ei teadnud, et Shanon üldse on The Rasmuse soojendusbändiks esitatud. «Minule tuli see küll nagu välk selgest taevast. Võib-olla teised teadsid, aga mina küll mitte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles