Liis Lass: mul on fucking kõrini et te ikka veel minust kirjutate!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Elu24 toimetusse helistas, peale täna hommikul tema kihlumisest ilmunud uudisnuppu, ärritatud Liis Lass ja röökis: «Mul on fucking kõrini, et te kõik minust ikka veel kirjutate!»

«Sõidan siin välismaal autoga ringi ja sõbrannad helistavad mulle ja küsivad, kas hakkan kihluma,» pahandab Lass. «Arvake, kuidas see Oliveri (ärimees Margus Reinsalu noorem poeg - toim.) vanematele võib mõjuda!»

Aga sa sõitsid ju Oliveriga romantilisele Euroopa ringreisile?

Jah, sõitsin küll, aga vihje just nagu hakkaksin temaga kihluma on täiesti vale! Kes teile seda ütles! Kas te teete seal omaarust aprillinalja! Minu kulul te igatahes aprillinalja ei tee! Sel juhul kirjutage suurelt selle artikli juurde, et see on APRILLINALI!

Kuule, aga järsku kirjutad meile ise?

Ma ei saa, me sõidame siin praegu autoga ringi.

Aga võib-olla täpsustad sel juhul, kuidas asjalood tegelikult on?

«Ma ei hakka teile praegu mingit fucking intervjuud andma! Ja tulevikus kirjutate minust ainult neid asju, mida mina tahan ja mida mina teile ütlen! Ja nüüd kohe kirjutate selle kihlumisloo juurde suurelt, et see oli APRILLINALI! On selge!»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles