Lugeja kunstimuuseumi kakaostust: mul on pakkuda suur fekaalipütitäis tasuta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse «Möh? Fui! Öäk! Ossa! Vau! Eesti kaasaegse kunsti klassika» puhul taasloodud Jaan Toomiku installatsioon «15. mai - 1. juuni 1992».
Näituse «Möh? Fui! Öäk! Ossa! Vau! Eesti kaasaegse kunsti klassika» puhul taasloodud Jaan Toomiku installatsioon «15. mai - 1. juuni 1992». Foto: Sille Annuk

Eileõhtuses (24. oktoobril) ETV Aktuaalses Kaameras räägiti, et Tartu Kunstimuuseum kavatseb ära osta kuulsust koguva kunstnikuhärra Toomiku kakakompositsiooni ja küsib selleks kultuurkapitalilt raha.

Pakun omalt poolt täiesti tasuta suure fekaalipütitäie (ca. 2000 liitrit) materjali suureks kunstiks.

Lisaks võiksin anda täiesti tasuta ka suuri kolme ja kümne liitrilisi klaaspurke, et saaks võimsa ja efektse, võib-olla ülemaailmselt tähelepanu äratava installatsiooni.

Oleks vahva see varustada ka erivalgustusega. Kindlasti tooks niisugune looming Tartu Kunstimuuseumile veelgi rohkem tähelepanu kui Jaan Toomiku praegune taies.

Nii hoiaksime kokku ka kultuurkapitali niigi nappi raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles