Hispaania prints surus kogemata kerjuse kätt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania prints Felipe ja ta naine, printsess Letizia
Hispaania prints Felipe ja ta naine, printsess Letizia Foto: SCANPIX

Hispaania troonipärijat süüdistatakse madalale langemises, kuna ta kogemata surus kätt kerjusel, kes lootis sinivereliselt raha saada.

44-aastase kroonprints Felipega aset leidnud juhtum toimus selle nädala teisipäeval kui ta lahkus ühest Madridi kirikust, kus ta osales oma aristokraadist sõbra matustel, edastab AFP.

Kodutu rumeenlanna sirutas käe ette, kui prints temani jõudis, lootes saada almust. Kuid prints haaras naise käe ja surus seda ning liikus edasi.

Intsident jäädvustati ning Hispaania kuningliku perekonna asjadega kursis olijate sõnul on tegemist elu ja protokolli vastuolu näitega.

«Prints Felipe oli üsna kentsakas olukorras, kui tegelik elu ja protokoll põrkusid,» kirjutas väljaanne El Periodico.

Kuid oli ka neid, kes arvavad, et Hispaania kuninglik perekond on tegelikust elust eemaldunud ning ei tea, kuidas elavad majanduskriisis vaevlevad hispaanlased.

«Ta arvas, et kerjus on lihtsalt üks neist, kes soovisid teda tervitada. Kuninglik perekond elab pilvedes ning ei tea, et inimesed peavad oma ellujäämise nimel karmi võitlust,» oli üks kommentaar internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles